Слова песни De Jeugd Van Tegenwoordig — Watskebeurt

Props voor de Heist Rocker en de watskeburt
Watskebizzy bizzle rob robber
Mensen praten serieus maar ze weten van geen ene kankermoer wats gebeurt.
Maar d'r gebeurt veel serieus.
Komen die vocalen nog of moet ik beginnen

refrein:
Je bent een sjembek dat zeurt
Maar je weet niet watskeburt, watskeburt, watskeburt
Je bent een MC dat dropt
Maar je komt niet tot de grond, tot de grond, tot de grond
Je bent een MC met crown
Maar je weet niet wat is niau, wat is niau, wat is niau
Je bent een sjembek zonder klauw
En je bent niet bout it bout, bout it bout, bout it bout

Ok, Vieze Freddy is aan de beurt

Vieze Freddy, alsof je dat niet wist
En ik drink tot de motherfucking fles leeg is
Heb pas doekoe als ik bierflesjes inwizzel
Dan ben ik pas stang, yo uh, for shizzle
Je lacht maar ik maak hier geen motherfucking grappen
Pus uit mn pik je kan een lauwe biertje tappen
Staan te spacen, maar ik ben niet van Star Trek
Ook geen bustabust maar ik breek wel je nek
Komt alleen uit m'n achterste
Moeders met dochters ze verachten me
Ben van baksteen alsof je dat niet ruikt
Want de een is dik en de ander gebruikt
Ik ben tuig van de eerste klasse
En je wast je handen al tijdens het plassen
Kijk me aan, je weet precies hoe laat het is
Baksteen, de rest is geschiedenis

refrein

Wat is niau kauw watskeburt in de schuur
Is het bij jou alles rustig of gezeur met de buur?
Of zijn het biertjes voor gratis of gewoon pleurisduur
En ben je bout it bout of een treurig figuur
Voor alle vrouwen en chickies van Joure tot Maastrikkie
Heb die vrouwen in m'n dickies yo we houden het jiggy
Bout it bout net als een gek met al dat goud in m'n mickie
Twee gezichten, een formule als Lauda en Niki

refrein

Watser, watser, watser, watser
Watser met jouw ouwe?
Kanker, kanker, je staat te spacen
Serieus gek wat praat je met mij man, kanker
Je praat maar je weet niet eens wats er met jou
Je weet niet eens wats er met mij maar wats er met jou ouwe
Kanker kanker
mensen zijn aan de crack tegenwoordig, serieus
Ik liep laatst door het centraal
komt er een junkie naar me toe voor een euro
"euro, kanker een euro?"
Ik zeg hier heb je twintig cent zegt-ie nee hoef je niet
Dus ik zeg, ja ja, is goed ik ken jou, ik ken jou
Je komt uit Noord
"uhh ja ik kom uit Noord, hoe weet je dat, hoe weet je dat?"
Zeg ik ja ik ken je moeder ik heb m'n krantenwijk voor 'dr bezorgt
"Uhh m'n moeder, m'n moeder? Ik heb haar al vijfentwintig jaar niet gezien"
Dus ik "zeg fuck jou man, ik verkoop 'r crack stomme slet"
Kanker kanker kanker junkies op het centraal
Serieus, enigste vette plek van centraal is de fucking Pizzahut
En uhh, en en en en en de meeting point maar kanker die is dicht
In ieder geval centraal is een baas, vieze Freddy is een baas,
Baksteen is een baas, Heist Rocker is een baas.


Краткое описание песни

Песня «De Jeugd Van Tegenwoordig — Watskebeurt» — это критика современной молодежи и общества. Автор песни выражает свое разочарование в поведении людей, их невежестве и страсти к наркотикам. Песня содержит множество примеров и сценариев из жизни, которые демонстрируют негативные стороны современного общества.

Песня начинается с приветствия «Heist Rocker» и «Watskebeurt» и переходит к критике людей, которые не знают о серьезных проблемах, таких как рак. Автор говорит, что происходит много серьезного, но люди не замечают этого. В тексте присутствуют примеры поведения людей, которые не умеют смеяться и не могут нормально общаться.

В следующей части песни автор критикует женщин, которые не ценят его, и говорит о своей принадлежности к «baksteen» (бетон), что символизирует его отчуждение от общества. Он также говорит о своих увлечениях и наслаждении жизнью.

В последующих куплетах песни автор говорит о наркотиках и их влиянии на общество. Он упоминает проблемы с наркотиками в разных районах и критикует людей, которые не могут понять, что происходит с ними и с окружающими.

В заключение песни автор говорит о своем разочаровании в современной молодежи и обществе, которое предано наркотикам и не замечает серьезных проблем. Он выражает свое разочарование и недовольство ситуацией, но при этом продолжает наблюдать и критиковать.

В целом, песня «De Jeugd Van Tegenwoordig — Watskebeurt» — это критика современной молодежи и общества, которая выражена через примеры и сценарии из жизни. Автор песни разочарован и недоволен ситуацией, но при этом продолжает наблюдать и критиковать.


Текст песни добавил: Неизвестный